KINEZITERAPIJA

 

Kao dio fizikalne terapije, predstavlja jedan od najvažnijih aspekata medicinske rehabilitacije. Bavi se primjenom pokreta u svrhu liječenja, a u cilju uspostavljanja optimalnog funkcioniranja organizma u cjelini.

O EGOSCUE METODI

 

Egoscue metoda jedinstvena je i efektivna kineziterapija osmišljena kako bi Vam pomogla u otklanjanju svih vrsta tegoba i bolova unutar mišićno-koštanog sustava. Metoda postiže rezultate bez lijekova, operacija i manipulacija, a postotak uspjeha ove terapije je 97%!

O CENTRU

 

Centar za kineziterapiju djeluje pod sportskom udrugom "KIP" koja je osnovana 21.09.2012 s ciljem da ljudima omogući kvalitetniji i ugodniji život, život bez bolova i tegoba u lokomotornom sustavu. Unapređivanje kvalitete života stvara se brigom za zdravlje kroz pokret tijela.

IMATE JAKE BOLOVE? OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

 

Tijelo ima mogućnost samoliječenja,

 

 

samo mu trebamo pružiti priliku.
ŠTO KAŽU KLIJENTI?

"Kineziterapija po Egoscue metodi pomogla mi je da se riješim jakih bolova u leđima i nozi. Od početka terapija nisam popila ni jednu tabletu protiv bolova niti sam išla na injekcije bez kojih prije nisam mogla. Dobila sam i pozitivnu potvrdu tako što sam nakon upale pluća i prisilnog mirovanja od 7 dana ponovno se počela kočiti, ali umjesto tablete nakon samo tri dana vježbanja, bolovi su prošli!!!! Želim samo naglasiti da treba imati volje i želje te probleme pokušati rješiti vježbama a ne raznim narkoticima ili operacijama!!! A još važnija stvar, terapije vraćaju pozitivno raspoloženje i vjeru u vlastite sposobnosti i mogućnosti, koje misliš da si izgubio negdje u svim tim bolovima, terapijama i liječenju. Jako sam zadovoljna i konačno živim život bez bolova!"

Ivana Baretić, Vodnjan

 

© 2013 Centar za kineziterapiju - Pula

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now